مشهد، مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

بلاگوجویچ: چهره واقعی تیم سیرجان را نشان دادیم|کیفیت لیگ والیبال ایران بالاست

  • کد خبر: ۱۰۰۴۰۹
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - ۱۷:۵۶
بلاگوجویچ: چهره واقعی تیم سیرجان را نشان دادیم|کیفیت لیگ والیبال ایران بالاست
بازیکن صربستانی تیم فولاد سیرجان ایرانیان گفت: به‌قدری بازی هیجان داشت که حس می‌کنم خالی از احساس شده‌ام، اما بالاخره چهره واقعی تیم سیرجان را نشان دادیم.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان در دومین دیدارش در مرحله پلی‌آف لیگ برتر با نتیجه سه بر دو مقابل لبنیات هراز آمل به پیروزی رسید و به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.
الکساندر بلاگوجویچ با اشاره به کسب دومین پیروزی تیمش مقابل لبنیات هراز آمل، گفت: قبل از این بازی می‌دانستیم که بازیکنان هراز با قدرت بیشتری نسبت به بازی اول به میدان خواهد آمد. آن‌ها با تاکتیک آماده‌تری وارد زمین شدند. فکر می‌کنم مهم‌ترین دلیل بازی خوب امروز سیرجان پیروزی در ست اول بود، بعد آن سعی کردیم که سطح بازی خود را حفظ کنیم. در امتیاز‌هایی که از حریف عقب می‌افتادیم، در واقعا لبنیات اشتباهات کمتری داشت.
بازیکن صربستانی تیم فولاد سیرجان افزود: این بازی بسیار حساس و پراسترس، احساسات‌مان را تخلیه کرد، چون بازی به‌قدری هیجان داشت که در حال حاضر حس می‌کنم خالی از احساس شده‌ام. با این‌که کلی احساس مثبت باید داشته باشم، اما قادر به صحبت نیستم، چون تمام احساس‌مان را در این بازی خرج کردیم و مطمئنم همه بازیکنان هم مثل من هستند. فقط به تیمم سیرجان برای عملکرد خوب بازیکنان در بازی امروز تبریک می‌گویم. به هم تیمی‌هایم افتخار می‌کنم. چون بالاخره چهره واقعی تیم سیرجان را نشان دادیم.
وی سطح لیگ برتر والیبال را هم بالا خواند و ادامه داد: لیگ بسیار قدرتمندی داریم و با توجه به کیفیت یکسان و بالای همه تیم‌ها، نمی‌توان از حالا گفت قهرمان می‌شویم یا خیر. در بازی‌های بعدی، شاید تفاوت تیم‌ها فقط در میزان انگیزه آن‌ها و یا درصد اشتباهات‌شان باشد. فقط می‌توانم با اطمینان بگویم که صد در صد برای این تیم و مردم سیرجان خواهیم جنگید و مایه غرور و افتخار آن‌ها خواهیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->